3.22.2011

I wish I was the Rainbow.

Ακόμα να έρθει η Άνοιξη και δεν λέει να μου περάσει η δίψα για χρώματα. Θέλω να στολιστώ με όλα, ροζ, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, μπλε! 

Στο δρόμο για να καρναβαλιστώ ετεροχρονισμένα λοιπόν έχω μία ανεξήγητα υπέροχη διάθεση σήμερα και σκέφτομαι πόσο διαφορετικοί και πιο ευτυχισμένοι θα είμασταν όλοι αν το γέλιο και η χαρά ήταν η συνήθης κατάστασή μας και όχι η πλέον σπανίζουσα αποκάλυψη. 

Ο ανθισμένος και φωτισμένος από ουράνια τόξα δρόμος για την αισιοδοξία και την αγάπη ακόμα και με τις μικρές του εμφανίσεις θα έπρεπε να μας ελκύει, να μας καλεί και να μας θυμίζει ότι μάλλον κάτι δεν κάνουμε σωστά τις μέρες που τον βλέπουμε να αχνοφαίνεται πίσω από μουντά και γκρίζα σύννεφα. 

Το ουράνιο τόξο είναι ένα πολύχρωμο οπτικό και μετεωρολιγικό φαινόμενο, κατά το οποίο εμφανίζεται το φάσμα των χρωμάτων που συνθέτουν το ορατό φως στον ουρανό. Το φαινόμενο εμφανίζεται όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν πάνω σε σταγονίδια βροχής στην ατμόσφαιρα της Γης και αποτελεί ένα παράδειγμα διάθλασης, μετά από ανάκλαση. 

Συνοψίζοντας λοιπόν τα λεγόμενα της φίλης μας της Wikipedia, προτείνω ένα πρίσμα ανά χείρας απ' εδώ και μπρος!

Στις μικρές μου αναλαμπές λοιπόν καταλήγω πως ό,τι δεν μας ευχαριστεί πρέπει να το αλλάζουμε ή να μας αλλάζουμε για να γίνουν όλα φωτεινότερα. 

Και αν όλο μαύρο, μαύρο το βαρέθηκες, άρπαξε το πινέλο και κάντο φούξια αμέσως! 

6 comments:

  1. Μόλις έκανα βλακεία και έσβησα οοόλο αυτό το κατεβατό που είχα γράψει... Let's go once more...!!

    Σήμερα κατεβαίνοντας για το ΤΕΙ, και αλλάζοντας 2 λεωφορεία όπως ξέρεις, παρατήρούσα τα πρόσωπα των γύρο. Το 80%++ ήταν κατσούφηδες... (Δεν τους αδικώ... OK.. είχε κακό καιρό, ήταν πολύ πρωί, μπορεί να είχαν και δικά τους προβλήματα.. )
    Τελιώνοντας τα μαθήματα μου στο ΤΕΙ αποφάσισα να πειραματιστώ! Να προσπαθήσω να δώσω το δικό μου χαμόγελο στουσ γύρο.. γνωστούς και άγνωστους! Έτσι λοιπόν (άνοιξα την γκαρνταρόμπα μου) φόρεσα το πιο φωτεινό και ζεστο χαμόγελο που βρήκα και προχωρούσα στο δρόμο καμαρωτός καμαρωτός!!
    Πέτυχε! Οι περισσότεροι ανταπέδιδαν το χαμόγελο.. η απλά με κοιτούσαν γυρνούσαν στη δουλειά τους και χαμογελούσαν μόνοι!

    Αν θες λοιπόν να γίνεις ουράνιο τόξο και να γεμίσεις χρώμα τον κόσμο... Just smile,dear... I bet my right arm that you are better than me at it..!!! :)

    P.S. ( Do it know, γιατί μετά τα botox δεν θα κουνιούντε τα χείλη σου!! χαχα)

    ReplyDelete
  2. Dear M,
    Χαίρομαι που τουλάχιστον ένας άνθρωπος προσπαθεί να βάλει χρώμα τόσο στη ζωή του όσο και στων γύρω του! Αν σε έβλεπα εγώ εκείνη τη μέρα, θα γελούσα σίγουρα :)
    Φιλιά

    ReplyDelete
  3. My favourite blogger,
    You can get a little wink, if you got a little pink!

    http://www.youtube.com/watch?v=zcCN6XA61Es

    ReplyDelete
  4. I came across that a few days ago!

    Think pink! think pink, it's the latest word, you know.
    Think pink! think pink and you're Michelangelo.

    get used to my new super pink look :)

    ReplyDelete
  5. Ntrepomai gia auto alla...
    http://www.youtube.com/watch?v=eWM2joNb9NE

    ReplyDelete
  6. how funny!
    P.S. η ντροπή σου είναι απόλυτα δικαιολογημένη :)

    ReplyDelete